Legat påm is...

Uppdateringen har legat på is, sedan torsdag då jag har haft mycket att göra och inte hunnit med bloggen.. Vilket jag tycker är tråkigt för jag hade verkligen kommit in i att blogga varje dag och så :)
Menmen, har tänkt att gå igenom lite snabbt vad som har hänt sen i torsdags (:

Fredag:
Hoppade Azze hemma, han var helgrym!! Åhh, jag vill bara ut på tävlingsbanorna och visa för alla att vi kan!! Piranda skrittade jag bara, då jag skulle tälva på lördagen. Packning till tävlingen och mys med familjen på kvällen, (:

Lördag:
Då var det som sagt dags för tävling, det bar av till Perstorps KRK för att tävla Piranda en LC och en LB.
I LC:n var hon helt underbar, jag startade första som "ordinarie" anmälningar med två efteranmälda. Jag visste att där fanns sjukt duktiga startande efter mig så det var bara att kötta! Vilket jag gjorde och det resulterade i en tredje plats :)



I LB:n startade jag sist i klassen och hade där med guldläge!! Då det bara var en dubbelnolla visste jag att bara jag klarade grunden skulle jag vara placerad. Jag red för att vinna kan jag ju meddela, men efter sista i grunden drog min lilla busiga ponny iväg så vi kom helt fel på första i omhoppningen, dock var det mitt fel för skulle jag följt med henne hade hon klarat det.. Menmen, jag knep alltså andra platsen här :)



Red Azze när jag kom hem, skritt trav och galopp och jag kan säga att han var grym även idag! :D
På kvällen kom Fanny hit, så vi hade en myskväll! Så saknat måste jag säga!!

Söndag:
Då Fanny sov här, red vi ut en lång runda med hästarna :) Jag på Piranda och Fanny på Azze :)
Sedan åkte jag, mamma och bror till Familia. Handla inget speciellt :) Hem och kolla ÄFF - Syrianska, ÄFF förlorade och är där med kvar i Superettan..

Idag ska jag mocka och rida innan mamma kommer hem, sen ska hon kör mig till Källetorp så blir det övernattning + filmkväll :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback